VÅRA TJÄNSTER

Med kompetens att få organisationer att växa

ORGANISATIONSUTVECKLING

Optimera och gör verklig skillnad.

Vi hjälper våra kunder optimera sina flöden hela vägen från ide till realiserad värdeleverans och skapa verkligt responsiva organisationer.

EFFEKTIVISERING AV TEAM

Även om ni inte är enhetligt lokaliserade.

Vårt mål med vår teamutveckling och coaching, är att guida teamen i organisationen på resan till självorganisation, lärande och ständing förbättring. Låt oss ge er praktisk hjälp och verktygen att förbättra samarbete och stötta er på en pågående förändringsresa mot mer lättrörliga arbetsmetoder. Vi vägleder även i hur det kan vara lämpligt att introducera lean/agila ramverk och verktyg i en team där nyfikenheten precis väckts.

CONTINUOUS DELIVERY

Fundamentet för kontinuerliga leveranser.

Hur redo är din organisation för Continuous Delivery? Instance hjälper er gärna ta reda på det!
Inom Continuous Delivery och Continuous Integration genomgår all den kod som produceras en ständig kvalitetskontroll, främst genom kontinuerlig integrering och automatisk testning.  Det medför att en uppdaterad version med de senaste ändringarna alltid finns tillgänglig,  paketerad och redo för leverans till kunden.

Continuous Delivery bygger på ansvar för kvalité, automatisk kvalitetssäkring samt korta utvecklingscykler med snabb och kontinuerlig feedback.

LEDARSKAPSCOACHING

Skapa rätt förutsättningar för en lärande organisation.

FACILITERING

Varje organisation, team och möte är unikt.

Att veta vilken roll du som facilitator eller coach ska inta, som är lämplig vid just det givna mötes- eller coachingtillfället, som passar teamet eller mötesdeltagarnas behov så bra och effektivt som möjligt, kräver kunskap och erfarenhet. Kunskap om teamutveckling, förändring, mötesmetoder och verktyg. Instance har lång erfarenhet och bred kompetens inom området.

Låt oss hjälpa er att växa och bli tryggare i rollen som agil coach eller som Facilitator av agila möten och events.

TILLSAMMANS HITTAR VI EN LÖSNING FÖR ER

Kontakta oss